Bättre sent än aldrig

Klänningen som blev tillklippt senast blev klar bara någon dag senare, men fastna på bild ville den uppenbarligen inte. Tills idag! 
 

Klänningen blev jätte bekväm ocha jag tror den kommer fungera lika bra när magen är borta som den gör nu. Vilket Diana verkar bevisa väl. Tyget är från Ohlssons och är en viscose jersey och mönstret är överdelen från Gerties sweetheart top från senaste boken som jag skrev om senast tillsammans med en 4-våds kjol för att få mycket volym men ändå mönsterpassa ränderna. Tror faktiskt jag ska klippa ut en till lika dan nu i ett rött trikåtyg jag köpte häromdagen. Jag saknar en enfärgad röd klänning som passar magen. 

 

Hoppas ni alla har det toppen och lite bättre väder än vi har i norr, här satsar vi nämligen på snöslask lagom till höstlovet.

 

Klänning ?!?

Trots det jag skrev i det förra inlägget har jag faktiskt hunnit påbörja en klänning i helgen. Jag får inte plats i så många av mina älsklingar längre så en bekväm och snygg klänning behövs verkligen. 

Det här är den enda bilden på klänningen hitills. Så fort den är klar ska ni få en live bild!

Tidsbrist

Tiden äts upp av renovering, skola och jobb. Men i det läget är det tur att skola betyder att sy! 

Jag läser en kurs som heter kläddesign i höst och vi ska designa en 5 plaggs kollektion. Det är ett stort förarbete som sla göras så jag är fortfarande på planeringsstadiet. Men idag har jag beslutat modellerna till mina plagg så nästa vecka ska jag börja rita mönster pch sy toaller. Ska bli så roligt! 
Så här ser mina plagg skisser ut, det saknas fortfarande en del detaljer som tillkommer sen.